Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 3-9 iunie 2019

Vărsător 3-9 iunie 2019

HOROSCOP VARSATOR 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ceea ce priveste familia, parintii, locuinta, caminul tau, proprietatile imobiliare, legatura cu originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. In legatura cu avantajele si beneficiile pe plan familial, intim, casnic si sufletesc, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Pot avea loc impacari cu familia si intalniri cu persoane din trecut, poti face investitii sau achizitii care sa-ti imbunatateasca locuinta, poti castiga din tranzactii imobiliare.

Concentreaza-te pe: recunoasterea meritelor, puterea personala, fericire, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, hobbyuri, joaca, relaxare si distractii.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: superficialitate in dragoste, jocuri de noroc, speculatii, legatura cu copii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.