Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 3 – 9 decembrie 2018

Vărsător 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, cheltuieli, tranzactii, afaceri, apropiati, prieteni, colectivitate

 

In primele zile si in special luni, pot exista situatii neobisnuite legate de unele informatii, mediul apropiat, anturaj, tranzactii, relatii la distanta sau profesionale, autoritati, imagine publica, beneficii din educatie, strainatate, calatorii si actiuni legale. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce pot aparea din punct de vedere al devotamentului, sacrificiilor si eliminarii dependentelor, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la succesul social, cariera, profesie, urcarea in ierarhie, relatia cu superiorii si autoritatile, statutul social, imbunatatirea imaginii publice si aspiratiile tale. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi credul, visator, impresionabil si senzitiv cu privire la finante, investitii, cresterea propriilor venituri, imbunatatirea situatiei financiare si a confortului personal. Fii inspirat insa evita idealismul si sacrificiile, si ai grija la perceptii false, deziluzii, cheltuieli impulsive, nerealiste sau nepractice.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, organizatii, actiuni sociale sau umanitare, colectivitate si afaceri ample, la scara larga. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, tendinte agresive si impulsive. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.