Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Vărsător 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in camin, familie, cu apropiatii, autoritatile sau strainatatea

 

Referitor la cariera, profesie, statutul social, imaginea publica, reputatie, obiectivele sociale si profesionale pe care ti-ai propus sa le atingi, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan relational sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de relatia cu strainatatea si castigurile din activitati legale, educatie, turism sau calatorii. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de cercul de cunostinte, colectivitate, popularitate, organizatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si afaceri la scara larga. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu profesia, cariera, statutul social, reputatia, obiectivele tale, venituri, beneficii din munca, nivelul de trai, acumulare si confort. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.