Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 29 aprilie-5 mai 2019

Vărsător 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP VARSATOR 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la sacrificiile pe care le faci, credinta, spiritualitate, subiecte secrete, activitati sau relatii ascunse, eliminari de persoane sau obiceiuri nocive. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de imbunatatirea psihicului tau.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de familie, camin, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: mentalitate, comunicare, anturaj, locurile si oamenii din jurul tau, rude, vecini si prieteni, acte de semnat, schimburi sau tranzactii. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri personale, romantice sau sociale, discutii, dezbateri, intelegeri sau inscrisuri. Succesul depinde de gandire, exprimare, capacitatea de intelegere si adaptare.

Atentie la: spirit conflictual in grupari sau organizatii, tensiuni in dragoste, cu copiii sau in colectivitate, jocuri de noroc, blocaje in afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.