Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Vărsător 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP VARSATOR 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la interactiunea cu mediul apropiat, gandire, comunicare si socializare, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa, poti constientiza unele lucruri, poti afla informatii noi, poti avea parte de schimbari de mentalitate si anturaj care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neobisnuite, provocari sau tentatii legate de cunostinte si relatii sociale, colectivitate, organizatii sau proiecte de afaceri la scara mare.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri, activitati sociale, educative, oratorice si de comunicare, discutii, demersuri, legalizari, inscrisuri, negocieri, schimburi sau tranzactii, in special legate de grupuri mari de oameni, asociatii, corporatii, afaceri sau proiecte de viitor.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea starii psihice, actiuni si legaturi ascunse, si eliminarea obiceiurilor, lucrurilor sau persoanelor nocive. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: accidente, dezvaluiri de secrete, insomnie, certuri si tensiuni mentale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.