Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Vărsător 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, cheltuieli, tranzactii, afaceri, apropiati, prieteni, colectivitate

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista situatii neobisnuite legate de unele informatii, mediul apropiat, anturaj, tranzactii, relatii la distanta sau profesionale, autoritati, imagine publica, beneficii din educatie, strainatate, calatorii si actiuni legale. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce pot aparea din punct de vedere al devotamentului, sacrificiilor si eliminarii dependentelor, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la investitii, cresterea propriilor venituri, imbunatatirea situatiei financiare si a confortului personal. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la cheltuieli impulsive.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de succesul social, cariera, profesie, imbunatatirea imaginii publice si aspiratiile tale. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra legaturilor profesionale si cu superiorii, dorintelor de urcare in ierarhie si beneficiilor din statutul social, din reputatie sau dinspre autoritati.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de colectivitate, organizatii, gurpari, asociatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si afaceri ample, la scara larga. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese si dificultati de comunicare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la tendinte agresive si impulsive ce iti pot scadea popularitatea.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.