Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 26 august-1 septembrie 2019

Vărsător 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP VARSATOR 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de relatiile personale, cuplu, casnicie, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari, asocieri, uniuni, parteneriate de lunga durata si contactul direct cu ceilalti. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de recapatarea controlului, regenerare, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, relatii intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de intimitate, apropieri sufletesti si fizice, obtinerea unui imprumut, ajutor financiar, beneficii din fonduri la comun, partaje sau mosteniri. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari pe plan psihic si spiritual, din punct de vedere al linistii sufletesti, obtinerii sigurantei si confortului emotional, sacrificiilor pe care le faci, renuntarii la obiceiuri, persoane sau relatii nocive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.