Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 25 iunie – 1 iulie 2018

Vărsător 25 iunie – 1 iulie 2018

HOROSCOP VARSATOR 25 IUNIE – 1 IULIE 2018

Atentie la incidente, secrete, sanatate, tensiuni cu colegii, partenerul, familia sau superiorii

Luni ai grija la atitudinea in public, cu partenerul, in relatiile profesionale, cu sefii si superiorii, iar pana miercuri la relatiile colegiale, legaturile secrete, epuizare fizica sau psihica. De joi pana sambata atentie la situatii neprevazute in familie si cuplu, blocaje financiare din colaborari sau legate de imobiliare, tensiuni in camin si relatiile personale.

Incepand de marti, pentru doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la viata ta, actiunile personale, energia fizica, vitalitate, infatisare si comportament. De vineri incolo, pana la inceputul lui septembrie te preocupa casnicia, colaborarile, asocierile, echilibrul, legea, contractele si reconcilierile.

Luna Plina de joi te poate face sa izbucnesti datorita epuizarii psihice. Incearca sa ai grija atat de tine, cat si de ceilalti. Vezi la ce tendinte poti renunta si nu mai continua cu sacrificiile ce nu sunt necesare. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.