Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 25 februarie – 3 martie 2019

Vărsător 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP VARSATOR 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 luna poti obtine avantaje si beneficii din farmec, imaginea personala si infatisare. Iti revine spiritul sociabil, ti se pot imbunatati relatiile in general, dai dovada de diplomatie si spirit de negociere, poti avea parte de intalniri sociale sau romantice pline de succes.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de acumularea si stabilizarea materiala, finante, economie, venituri proprii, investitii, posesiuni, achizitii, cresterea confortului si nivelului de trai.

In plus, poti avea reusite pe plan intim, casnic si familial, poti obtine profit din imobiliare si poti face achizitii care sa-ti imbunatateasca locuinta, confortul fizic si sufletesc.

Concentreaza-te si fii atent la: imbunatatirea psihicului, actiuni, subiecte, activitati si legaturi confidentiale. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.