Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 25-31 martie 2019

Vărsător 25-31 martie 2019

HOROSCOP VARSATOR 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre dorinta de a te afirma, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, iubire, copii, arta, creativitate, joaca si distractii. Ai tendinta sa iti consumi energia pe activitati romantice, relaxante sau distractive.

Poti avea succes in: obtinerea castigurilor, avantajelor si beneficiilor materiale, incepand de marti, pentru aproape o luna. Te poti implica in proiecte de investitii si poti face achizitii care sa iti creasca nivelul de trai si confortul. Poti avea parte de o imbunatatire a situatiei financiare, iti pot creste valoarea personala si veniturile. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi oportunitati tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al vietii casnice, caminului si proprietatilor imobiliare.

Concentreaza-te tot pe: finante, venituri proprii, acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort si nivelul de trai. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte oculte, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.