Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 24-30 iunie 2019

Vărsător 24-30 iunie 2019

HOROSCOP VARSATOR 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati legate de serviciu, obligatii si reguli de viata, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult uniunile, cuplul, contractele, aplanarea conflictelor, procesele, parteneriatele, colaborarile, lucrul cu publicul. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de eforturi fizice, munca si sanatate, cat si de relatiile personale si directe. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ce priveste puterea personala si de creatie, relatii sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati artistice sau creative. Referitor la iubire, relatia cu tinerii si copiii, avantaje si beneficii din activitati relaxante si distractive, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Te poti implica intr-o poveste de iubire, pot avea loc intalniri romantice, poti castiga din jocuri de noroc, arta, educatie sau creativitate. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de familie, confortul casnic si intim, camin, linistea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.