Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 24-30 decembrie 2018

Vărsător 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, blocaje in afaceri, investitii impulsive, tensiuni in colectivitate

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de popularitate, cercul de cunostinte, grupul din care faci parte, colectivitate, organizatii, proiecte si afaceri la scara larga. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar incapacitatea de a-ti gestiona resursele si inclinatia spre investitii nerealiste iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta importanta, de durata, o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea si puterea de convingere te favorizeaza cu privire la cariera, imaginea ta publica si profesionala, legatura cu superiorii si autoritatile, si obtinerea de favoruri din statutul social.

Alte lucruri importante tin de confortul psihic, actiuni de intrajutorare, activitati ascunse, legaturi sau persoane secrete, confidentiale, sacrificii si eliminarea tendintelor, obiceiurilor sau relatiilor nocive. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in valoarea si resursele tale, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.