Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 23 – 29 iulie 2018

Vărsător 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP VARSATOR 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la agitatie, incidente, temperament, tensiuni in familie, cuplu sau relatiile personale

In privinta relatiilor intime si a veniturilor suplimentare sau la comun cu altcineva, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de eliminarea unor dependente si depasirea crizelor, pentru a putea sa te redresezi afectiv si financiar.

De luni, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri, parteneriate, in relatiile personale, contracte, procese sau aplanari de conflicte. In aceste privinte, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la temperament, incidente din graba, neatentie sau impulsivitate, neplaceri in camin si familie sau legate de proprietati imobiliare. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la conflicte, procese sau tensiuni in cuplu si in relatiile directe cu ceilalti.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, sa fii imprudent, agitat si agresiv la cea mai mica interactiune cu ceilalti. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.