Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 22 – 28 octombrie 2018

Vărsător 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente si tensiuni in camin sau familie, cu sefii sau autoritatile

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe obiectivele pe care ti-ai propus sa le atingi, situatia ta sociala, faima, reputatie, directia profesionale si cariera. Chiar incepand de marti, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, urcarea in ierarhie, imbunatatirea imaginii publice si a reputatiei.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari pe plan casnic, familial, locativ si personal, si te poate dezechilibra emotional. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa iti implinesti nevoile intime, de baza, ce atitudine sa ai fata de viata ta sociala, si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.