Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 22-28 aprilie 2019

Vărsător 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP VARSATOR 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la sacrificii, credinta, subiecte secrete, activitati sau relatii ascunse, eliminari de persoane sau obiceiuri nocive. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a te redresa psihic si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, analizezi si devii responsabil fata de imbunatatirea psihicului tau.

Poti avea succes in: orice intalniri personale sau romantice, discutii, intelegeri sau tranzactii, activitati de comunicare si socializare, de duminica incepand, pentru cateva zile. Poti fi energic, activ si vorbaret, implicat in tot felul de alergaturi si activitati impreuna cu cei apropiati si dragi, rude, prieteni si anturaj. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite legate de relatiile sentimentale, iubire, copii, petrecerea placuta a timpului liber, joaca, relaxare, distractii, activitati educative, artistice sau de creatie. Se poate sa ai reactii rapide in general, asa ca incearca sa eviti superficialitatea, graba, nerabdarea si impulsivitatea.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Atentie la incidente in familie si camin, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de persoana iubita, legaturi romantice, copii, arta, relaxare, lucrurile ce iti fac placere si te fac fericit, jocuri de noroc si distractii, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.