Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 21-27 ianuarie 2019

Vărsător 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP VARSATOR 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare te preocupa propriile interese, viata, identitatea si imaginea ta, felul in care te comporti, te infatisezi si esti privit de catre ceilalti. De joi, pana pe 10 februarie esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat cu tot felul de intalniri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante pe plan personal si social.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind relatia cu cei apropiati, aflarea informatiilor, socializare, comunicare, semnarea de acte, schimburi sau miscari de bunuri. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de colectivitate, grupuri mari de oameni si tranzactii la scara larga. Eclipsa de luni accentueaza colaborarea si contractele, asa ca se poate sa inchei un parteneriat sau o afacere de anvergura.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea starii psihice, actiunile si relatiile ascunse, confidentiale, si renuntarea la dependente, obiceiuri sau persoane ce te trag inapoi. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: accidente, dezvaluiri de secrete, insomnie, certuri, tensiuni mentale, dificultati in cuplu, conflicte in relatiile personale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.