Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 20-26 mai 2019

Vărsător 20-26 mai 2019

HOROSCOP VARSATOR 20 – 26 MAI 2019

De marti, o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de recunoasterea meritelor, puterea personala, fericire, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, hobbyuri, joaca, relaxare si distractii. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti sa exprimi mai bine ce simti si ce iti doresti, poti gasi un nou mod prin care sa-ti arati talentele si latura artistica. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, regimul de viata, conditiile de trai, remedii, terapii si ingrijirea sanatatii. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii ascunse sau confidentiale, cercetari si subiecte secrete, renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: superficialitate in dragoste, jocuri de noroc, speculatii, legatura cu copii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.