Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 20-26 ianuarie 2020

Vărsător 20-26 ianuarie 2020

HOROSCOP VARSATOR 20 – 26 IANUARIE 2020

Cercul de cunostinte, popularitate, aprecierea si iubirea primita, actiuni colective si umanitare, relatii sociale, grupari, organizatii, corporatii, afaceri la scara larga si servicii pentru populatie: Ocazia de a obtine ce iti doresti prin initiative directe si hotarate, curaj, inspiratie si ingeniozitate. Avant in necunoscut. Cuceriri de noi teritorii. Lupta pentru un viitor mai bun. Atentie la idealism exagerat.

Viata ta, ce iti doresti tu si directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti: De luni, pana pe 19 februarie aici te implici si iti este atrasa atentia cel mai mult. Luna Noua de vineri aduce evenimente neprevazute, sfarsituri de drum si noi oportunitati. Actiuni rapide, agitatie, schimbari bruste, dorinta de independenta, nevoia de reforma, spirit rebel. Solutii inventive, rezolvari originale, eliberari spectaculoase, finaluri favorabile obtinute prin deschiderea catre orice posibilitati. Atentie la destabilizari.

Bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, investitii, achizitii, resurse proprii, valorificarea talentelor native, satisfacerea necesitatilor fizice si confortul personal: Noroc si succes in afaceri. Inceputul unor legaturi, colaborari si parteneriate benefice. Oferte fascinante. Imbinarea utilului cu placutul. Descoperirea unor talente native. Valorificarea resurselor. Gasirea unor activitati potrivite si rentabile. Proiecte experimentale. Investitii profitabile. Castiguri picate din cer. Vise devenite realitate. Una din cele mai bune perioade ale anului din punct de vedere al finantelor si satisfacerii dorintelor. Atentie la excese si impulsivitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.