Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 20 – 26 august 2018

Vărsător 20 – 26 august 2018

HOROSCOP VARSATOR 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la relatii si venituri secrete, aventuri, conflicte, tensiuni in cuplu sau cu autoritatile

 

De joi pana duminica ai grija la relatiile, actiunile si veniturile confidentiale sau secrete, la lege, moralitate, tendinta spre aventuri sentimentale si legatura cu strainatatea.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de uniune, cuplu, asocieri, parteneriate, contracte, colaborari, lucrul cu publicul, relatiile personale, procese sau conflicte. Atentie la exagerari si supraevaluari, pentru a evita iesiri temperamentale in public, ciocniri de interese, discutii, certuri sau dificultati in relatia cu ceilalti.

Tot de joi, o luna esti mai ambitios, simti nevoia de control si esti concentrat pe gasirea unor resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. Mai mult, pana saptamana ce vine ai sansa de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la linistea sufleteasca, imbunatatirea psihicului, stabilizarea emotionala, eliminarea dependentelor si acoperirea nevoilor de baza. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete ca sa ai succes pe plan afectiv si intim, sa intelegi care este valoarea ta, sa iti cresti confortul psihic si fizic, sa imbunatatesti nivelul de trai si sa echilibrezi securitatea financiara cu cea emotionala. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu impulsive!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.