Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 2 – 8 iulie 2018

Vărsător 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP VARSATOR 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la incidente, conflicte, tensiuni in cuplu si relatiile personale

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de serviciu, regimul de viata, conditiile de munca si trai, cariera, directia profesionala, reputatie, statut social, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de veniturile din munca, investitii, imbunatatirea sanatatii, cresterea valorii personale, confortului si nivelului de trai.

De marti pana joi ai grija la incidente, comportament, impulsivitate, conflicte si tensiuni in cuplu, cu partenerul, colaboratorii, cu publicul sau oamenii cu care intri in contact direct. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de partener, asociati, statut social, autoritati, cariera, profesie si scopurile tale.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan intim si psihic, din punct de vedere al caminului, familiei, eliminarii starilor, persoanelor si tendintelor negative, recapatarii bunei dispozitii, implinirii nevoilor intime si obtinerii linistii sufletesti. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.