Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 19-25 noiembrie 2018

Vărsător 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, relatia cu strainatatea, tensiuni in dragoste, cu copiii, in colectivitate

De joi, pentru o luna te implici concret in colectivitate, organizatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si afaceri ample, la scara larga. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si un anumit succes. Insa in aceste privinte, vreo zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare sau miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la investitii, cresterea propriilor venituri, imbunatatirea situatiei financiare si confortului personal, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in relatiile profesionale sau cu strainatatea, schimbari bruste in legatura cu superiorii si autoritatile, dar si in legatura cu resursele si beneficiile obtinute din statutul social, cariera, procese sau actiuni legale.

Incepand de duminica iti revin intuitia si perceptiile pe plan financiar si dorinta de a-ti folosi abilitatile psihice intr-un mod eficient. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de investitii, venituri, posesiuni si economie.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari a felului in care iti manifesti individualitatea si in care iti arati puterea, dar si a gasirii unui echilibru intre ceea ce ai de oferit si ce primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.