Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 19-25 august 2019

Vărsător 19-25 august 2019

HOROSCOP VARSATOR 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de recapatarea controlului, regenerare, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, relatii intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati pe plan afectiv, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de intimitate, apropieri sufletesti si fizice, obtinerea unui imprumut, ajutor financiar, beneficii din fonduri la comun, partaje sau mosteniri.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de relatiile personale, cuplu, casnicie, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari, asocieri, uniuni, parteneriate si contactul direct cu ceilalti. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti oficializa parteneriate de afaceri, poti pune bazele unor asocieri sau uniuni de durata, poti castiga dezbateri in public sau poti obtine popularitate.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de cercul de cunostinte, colectivitate, actiuni si relatii sociale sau umanitare, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu idealurile tale sociale si grupul din care faci parte, mai ales din perspectiva resurselor, energiei si timpului alocat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.