Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 18-24 martie 2019

Vărsător 18-24 martie 2019

HOROSCOP VARSATOR 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de interactiunea cu cei din jur, frati, rude, vecini si prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de viata intima, camin, familia proprie, parinti, locul de origine, proprietati imobiliare, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor. Poti lua initiative eficiente pe plan imobiliar, iar actiunile tale iti pot aduce implinirea sufleteasca. Este un moment bun sa abandonezi obiceiurile costisitoare, dar si sa cauti noi metode prin care sa iti satisfaci necesitatile. Deciziile luate acum, de renuntare la sacrificii si tendinte nocive, sunt durabile in timp. Poti consolida relatiile de familie, poti investi in camin pentru a-ti satisface nevoia de intimitate, si te poti echilibra psihic si afectiv prin eliminarea obiceiurilor sau persoanelor ce iti fac rau. Totusi, sunt posibile dificultati datorita comportamentului si tendintelor impulsive.

In plus, poti obtine avantaje si beneficii din farmec, imaginea personala si infatisare. Poti descoperi cum sa te faci indragit si cum sa iti imbunatatesti exprimarea, in special iti poate creste popularitatea, poti avea reusite in colectivitate, asociatii, organizatii sau corporatii, si poti obtine castiguri din afaceri sau proiecte la scara larga. Iti sunt favorabile orice intalniri personale, romantice sau sociale, ti se pot imbunatati relatiile in general, dai dovada de diplomatie si spirit de negociere. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: finante, venituri proprii, acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort personal si nivelul de trai. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: relatia cu strainatatea, actiuni legale si drumuri lungi. Luna Plina de joi poate accentua nevoia de a iesi din cercul zilnic, de a studia si a calatori, si de a echilibra lucrurile din jur si ce stii deja, cu viitorul tau si ce ti-ai dori sa cunosti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.