Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 18 – 24 iunie 2018

Vărsător 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP VARSATOR 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la incidente, secrete, sanatate, tensiuni cu colegii, partenerul sau autoritatile

 

Luni si marti poti avea un succes pe plan profesional, legat de urcarea in ierarhie, serviciu, statutul social si cariera, iar de marti pana joi iti sunt favorizate actiunile de crestere a nivelului de trai si imbunatatire a regimului de munca si viata.

De marti, pentru cinci luni poti sa iti revizuiesti intuitia financiara si poti sa clarifici cat de realist esti in relatia ta cu banii, posesiunile si confortul personal.

Tot de marti, pana joi atentie la temperament, conflicte in cuplu, relatiile personale, asocieri si colaborari. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la relatiile colegiale, legaturile secrete, epuizare fizica sau psihica, iar de sambata pana luni la atitudinea in public, cu partenerul, in relatiile profesionale, cu sefii si superiorii.

Incepand de joi, o luna te implici in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati regimul de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de evenimente neprevazute in aceste privinte, legate de confort, camin, linistea sufleteasca si conditiile de baza. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.