Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 18-24 februarie 2019

Vărsător 18-24 februarie 2019

HOROSCOP VARSATOR 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de acumularea si stabilizarea materiala, finante, economie, venituri proprii, investitii, posesiuni si cresterea nivelului de trai. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: orice tip de activitati si initiative personale, in special legate de comunicare, reuniuni, discutii sau negocieri. Poti avea o intalnire importanta, poti face o schimbare de infatisare si poti gasi noi moduri de a te comporta, socializa si exprima.

In plus, poti avea reusite pe plan intim, casnic si familial, poti obtine profit din imobiliare si poti face achizitii care sa-ti imbunatateasca locuinta, confortul fizic si sufletesc.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, actiuni, subiecte, activitati si legaturi ascunse, confidentiale. Poti renunta la unele sacrificii, placeri sau persoane nocive, poti primi un ajutor moral sau financiar providential, si te poti lansa in relatii, proiecte si investitii secrete, insa rentabile pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: accidente, rabufniri emotionale, dezvaluiri de secrete. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari in privinta recapatarii controlului, depasirii crizelor, intimitatii, relatiilor de suflet si obtinerii resurselor financiare externe, si a echilibrarii sigurantei materiale cu cea sufleteasca. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.