Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 18-24 decembrie

Vărsător 18-24 decembrie

HOROSCOP VARSATOR 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la blocaje in afaceri si tensiuni cu prietenii

 

Profita de Luna Noua de luni ca sa iti definesti planurile de viitor si obiectivele pe termen lung. Initiaza noi prietenii si noi parteneriate de afaceri, implica-te in colectivitate, insa actioneaza concret abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti obtine beneficii din afaceri legate de comert, transport sau comunicare. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de evolutia profesionala si cresterea veniturilor. Si tot de sambata, pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de cariera, aspiratii, statutul social, credinta si eliberarea de dependente.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la puterea psihica, deprinderi gresite, dependente, sacrificii si izolare. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, de a fi introspectiv si de a renunta mai usor la tendintele negative si obiceiurile proaste. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta relatiilor si veniturilor secrete, ilegale sau imorale.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de credinta, puterea psihica si renuntarea la sacrificii si dependente!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.