Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 17 – 23 septembrie 2018

Vărsător 17 – 23 septembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 17 – 23 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, calatorii, tensiuni in camin, familie sau cu strainatatea

 

Pana vineri iti sunt favorabile investigatiile si descoperirea de informatii secrete. Pana miercuri insa pot avea loc incidente si tensiuni in camin sau familie, iar spre sfarsitul saptamanii ai grija la blocaje in examene, calatorii, procese, relatii sau actiuni confidentiale.

Toata saptamana, mai ales miercuri si sambata, sunt posibile evenimente importante legate de viata si identitatea proprie, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti perceput. Atentie la actiuni impulsive, incidente neprevazute si finalizari de situatii.

Si totusi, de sambata pana miercurea ce vine iti sunt benefice initiativele ce tin de progresul personal, autodepasire, chestiuni legale, examene, studii si calatorii la distanta. Mai ales ca tot de sambata, trei saptamani esti preocupat de completarea educatiei tale, perfectionare, turism, calatorii, strainatate, lege, judecata si procese, iar de duminica, o luna chiar te implici total in aceste chestiuni. Profita de noile oportunitati pe plan personal!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.