Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 17-23 iunie 2019

Vărsător 17-23 iunie 2019

HOROSCOP VARSATOR 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti intuitia financiara si sa clarifici cat de realist esti in legatura cu valoarea personala, in relatia ta cu banii, economiile, posesiunile si confortul personal. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ce priveste puterea personala si de creatie, relatii sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati artistice sau creative. Referitor la iubire, relatia cu tinerii si copiii, avantaje si beneficii din activitati relaxante si distractive, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Te poti implica intr-o poveste de iubire, pot avea loc intalniri romantice, poti castiga din jocuri de noroc, arta, educatie sau creativitate. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea energiilor psihice cu cele fizice, a sacrificiilor si renuntarilor, cu munca si ajutorul practic dat celorlalti. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile de atins pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii ascunse sau confidentiale, cercetari si subiecte secrete, renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: scaderea popularitatii, tensiuni in colectivitate si dificultati in afaceri. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu cercul de cunostinte, amici, grupuri, multime, organizatii, corporatii, protectori, activitati sociale si umanitare, planuri de viitor, afaceri si proiecte de anvergura, la scara larga. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.