Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 17-23 decembrie 2018

Vărsător 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, blocaje in afaceri, investitii impulsive, tensiuni in colectivitate

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc situatii neprevazute ca urmare a unor discutii, descoperirii unor informatii sau unui moment de iluminare. Poti primi noi oportunitati ce tin de popularitate, cercul de cunostinte, organizatii, actiuni sociale sau umanitare, colectivitate sau afaceri de anvergura. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau probleme de comunicare.

De marti, o saptamana si mai ales pana vineri, poti avea un succes pe plan material, social si profesional. Ti se poate imbunatati imaginea publica, reputatia, statutul social, relatia cu superiorii sau autoritatile, ai acces la anumite beneficii si favoruri concrete, si poti obtine o crestere a veniturilor. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de confortul psihic, sacrificiile tale, actiuni de intrajutorare, activitati, relatii si persoane nocive, confidentiale sau secrete, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te concentrezi mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari in privinta eforturilor fizice concrete si a gasirii unui echilibru intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.