Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 16-22 septembrie 2019

Vărsător 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP VARSATOR 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de recapatarea controlului, regenerare, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, relatii intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri si partaje. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste imbunatatirea psihicului, relatiile ascunse sau spirituale, constientizarile, renuntarile la obiceiuri, persoane, legaturi sau activitati nocive.

Referitor la aceste lucruri, spiritualitate, intrajutorare, subiecte, proiecte si relatii secrete, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante sunt legate de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada mai pot exista schimbari de conceptie legate de colectivitate, cercul de cunostinte, actiuni si relatii sociale sau umanitare, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri, inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.