Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 16-22 decembrie 2019

Vărsător 16-22 decembrie 2019

HOROSCOP VARSATOR 16 – 22 DECEMBRIE  2019

Si acum iti sunt favorabile initiativele legate de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Ai puterea de a atrage ce iti doresti, de a elimina piedicile si de a te stabiliza, iar efectele actiunilor de acum sunt de lunga durata. Fii increzator in instinctele tale si in capacitatea de a-ti recapata controlul.

Pana duminica evenimentele care conteaza raman cele ce tin de cercul de cunostinte, popularitate, aprecierea si iubirea primita, actiuni umanitare, relatii sociale, colectivitate, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Poti avea o dispozitie imaginativa si intuitiva care sa-ti aduca noi conceptii si puncte de vedere, dar exista si posibilitatea unor confuzii, informatii false, situatii si persoane amagitoare sau pe care sa le percepi in mod eronat. Evita deciziile sau tranzactiile importante si limiteaza-te la activitati, proiecte sau intalniri ce includ relaxare si inspiratie.

De duminica incolo situatiile care necesita implicarea ta concreta tin de imbunatatirea psihicului, eliminari de tendinte nocive, spiritualitate, cercetari oculte si psihologice, credinta, intrajutorare, relatii si activitati secrete. Acesta este domeniul de viata care va fi scena unor transformari majore nu doar in urmatoarea luna, ci si in anul care vine. Chiar de duminica incepe o perioada aglomerata, plina de schimbari, noi oportunitati, finalizari si noi inceputuri. Ramai deschis la orice proiecte si experimente.

Totusi, incepand de vineri pentru trei saptamani, dorintele, placerile, castigurile, chestiunile afective si financiare sunt legate de toate relatiile tale in general, ceea ce iti face placere si te distreaza, sociabilitate, imagine personala, comportament, vestimentatie si infatisare. Spre sfarsitul saptamanii pot avea loc situatii neprevazute, oferte sau persoane provocatoare, care sa te atraga sau sa-ti aduca noi perspective. Fii atent la riscuri si la tentatiile de moment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.