Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 16-22 aprilie 2018

Vărsător 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP VARSATOR 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la delasare, secrete, incidente si dificultati de comunicare

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de situatii neasteptate in drumurile obisnuite, din partea unei rude sau cuiva apropiat, din anturaj.

In primele doua zile incearca sa gasesti un echilibru intre viata personala si sociala. Tot atunci iti poti imbunatati relatia cu familia, situatia locativa, statutul social si legaturile confidentiale, sufletesti. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a-ti urmari scopurile, pentru a te intelege mai bine, a-ti creste moralul si a-ti ameliora starea psihica. In plus de vineri, pentru o luna te implici mai mult in asigurarea nevoilor intime si de baza, si actiuni ce tin de camin, proprietati imobiliare, familie, parinti si locurile natale.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la sacrificii, echilibrul psihic, eliminari de dependente, persoane, obiceiuri proaste. De miercuri, felul in care te maturizezi, analizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a te redresa psihic si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la incidente, dificultati de intelegere si comunicare, secrete, disconfort psihic si acumulari de tensiuni pe dinauntru.

Profita de Luna Noua de luni ca sa adopti o noua mentalitate, sa gasesti o noua forma de socializare si interactiune cu mediul apropiat! Incearca sa comunici mai mult!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.