Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 15-21 iulie 2019

Vărsător 15-21 iulie 2019

HOROSCOP VARSATOR 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la cuplu, casnicie, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de colectivitate, actiuni si relatii sociale sau umanitare, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat. Poti oficializa parteneriate de afaceri, poti pune bazele unor asocieri sau uniuni de durata, poti castiga dezbateri in public sau obtine popularitate. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de imbunatatirea psihicului, sacrificiile in favoarea celorlalti, dependente, activitati sau relatii confidentiale, eliminarea tendintelor sau legaturilor nocive, subiecte secrete, credinta, spiritualitate. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre munca si disciplina de viata de care ai nevoie zi de zi, si ce iti trebuie pe plan psihic si spiritual.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de eforturile fizice, obligatii si serviciile prestate. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la salariu, beneficii din munca, relatii colegiale sau profesionale, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.