Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 15-21 aprilie 2019

Vărsător 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP VARSATOR 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de anturaj, locurile si oamenii din jurul tau, rude, vecini si prieteni, acte de semnat, schimburi sau tranzactii. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de interactiunea cu mediul apropiat si aflarea informatiilor. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste acumularea si stabilizarea financiara, avantajele, beneficiile si castigurile materiale, veniturile, posesiunile, achizitiile, cresterea confortului si nivelului de trai. Poti primi oferte de parteneriat, investitii sau achizitii care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig folosindu-ti propriile calitati si talente. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, cheltuielile extravagante si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la incidente in familie si camin, chiar incepand de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: relatia cu strainatatea, chestiuni juridice si drumuri lungi. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia de a iesi din cercul zilnic, de a studia si a calatori. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre lucrurile din jur si ceea ce stii deja, si viitorul tau si ce ti-ai dori sa cunosti.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, certuri, incidente in casa, pe drum sau in public, dificultati legate de strainatate, lege, rude, prieteni, familie, autoritati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.