Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 14 – 20 mai 2018

Vărsător 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP VARSATOR 14 – 20 MAI 2018

Atentie la temperament, secrete, incidente, camin, rude si familie

 

Si saptamana aceasta, macar in prima parte, atentie la incidente, situatii neprevazute, nervozitate, dificultati de intelegere si comunicare, secrete, informatii ascunse, disconfort psihic, neplaceri legate de locuinta, tensiuni in camin, cu cei apropiati, rude sau familie.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta parintilor, familiei tale proprii, caminului sau proprietatilor imobiliare. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre actiunile personale, viata ta, exprimarea identitatii tale, actiuni sociale si intalniri. De sambata, pentru trei saptamani ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din munca si servicii.

Joi si vineri sunt zile bune pentru eliminarea unor tendinte negative si obtinerea linistii sufletesti. De joi pana sambata poti avea surprize legate de familie, imobiliare, colegi sau salariu. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate petrecerile, iubirea si distractiile.

Profita de Luna Noua de marti ca sa adopti o noua atitudine fata de casa, locurile natale, familie si parinti. Impaca-te cu cei dragi, renoveaza sau infrumuseteaza-ti caminul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.