Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 13-19 mai 2019

Vărsător 13-19 mai 2019

HOROSCOP VARSATOR 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre obtinerea lucrurilor ce iti fac placere si te fac fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca si distractii. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice intalniri, dezbateri, negocieri si demersuri. Reusitele tin de relatia cu cei apropiati, prieteni, rude, frati si vecini, avantaje si beneficii din comunicare, transport, educatie, comert, publicitate, activitati oratorice si jurnalistice. Pe plan relational si financiar din perspectiva comunicarii, socializarii, schimburilor si tranzactiilor, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin initiative care te scot in evidenta, iti aduc recunoastere si iti permit sa iti folosesti talentele artistice si creative.

Concentreaza-te pe: familie, camin, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea imbunatatirii relatiilor de familie si obtinerii avantajelor si beneficiilor din imobiliare. In aceste privinte, o saptamana, pana miercurea viitoare, poti avea parte de situatii neprevazute. Poti avea parte de intalniri neasteptate cu persoane din trecut, poti incheia tranzactii imobiliare rapide si poti face achizitii neobisnuite pentru a-ti infrumuseta locuinta. Se poate sa gasesti moduri neconventionale prin care sa obtii confort emotional, liniste sufleteasca si siguranta in camin, prin actiuni de imbunatatire a regimului de viata si conditiilor de trai.

Atentie la: chestiuni ce tin de viata casnica, familie, imobiliare, camin sau trecut, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la scandaluri in public, dificultati profesionale sau cu autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.