Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 13 – 19 august 2018

Vărsător 13 – 19 august 2018

HOROSCOP VARSATOR 13 – 19 AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, epuizare psihica, tensiuni in cuplu sau parteneriate

 

De luni, doua saptamani iti revizuiesti felul in care te consumi psihic si actionezi in privinta sacrificiilor, eliminarii dependentelor, relatiilor si actiunilor confidentiale, ascunse.

De joi pana sambata poti intelege cum sa imbunatatesti spiritul de colaborare, relatia de cuplu sau cu strainatatea, castigurile din contracte, asocieri, educatie sau calatorii.

In plus, duminica se incheie perioada de reevaluare a ideilor, mentalitatii si atitudinii in ceea ce priveste casnicia, relatiile directe cu ceilalti, colaborarile, asocierile, echilibrul, legea, contractele si reconcilierile. Dupa aceea vei fi liber sa-ti schimbi modul de a gandi si sa-ti pui in practica planurile, pentru a-ti dovedi puterea, unicitatea si capacitatea creatoare.

Toata saptamana, in special in jurul zilei de duminica, poti avea succes pe plan material si profesional, legat de urcarea in ierarhie, cresterea nivelului de trai, imbunatatirea confortului si cresterea veniturilor. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.