Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 12-18 noiembrie 2018

Vărsător 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, conflicte, cheltuieli, blocaje in afaceri, tensiuni cu prietenii

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de viata ta si modul in care te comporti, te exprimi, socializezi si te infatisezi, insa ai grija la accidente, excese si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre investitii, cresterea propriilor venituri, imbunatatirea situatiei financiare si a confortului personal. Totusi, in continuare, pana martea viitoare evita exagerarile, riscurile si impulsivitatea.

Tensiuni mentale, oboseala psihica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la cercul de cunostinte, colectivitate, popularitate, organizatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si afaceri ample, la scara larga. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la relatia cu strainatatea si castigurile din activitati legale, educatie, turism sau calatorii.

De vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de actiuni ascunse, sacrificii, dependente si eliminarea lucrurilor nocive, noi ocazii privind regimul de viata, serviciul si sanatatea, dar si echilibrarea ajutorului dat altora cu cel dat tie.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.