Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 12-18 august 2019

Vărsător 12-18 august 2019

HOROSCOP VARSATOR 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de relatiile personale, cuplu, casnicie, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari, asocieri, uniuni, parteneriate si contactul direct cu ceilalti.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna in cuplu si pentru relatiile directe cu ceilalti, impacari, cooperare, conlucrare, beneficii din contracte si colaborari. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce rabufniri, agitatie, dificultati legate de viata ta si imbunatatirea ei, directia in care mergi, identitate personala, vitalitate, comportament, infatisare si imaginea pe care o afisezi. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata particulara si intima, activitati casnice si acoperirea necesitatilor de baza. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre regenerare si depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, relatii intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.