Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 11-17 noiembrie 2019

Vărsător 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP VARSATOR 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ce iti propui referitor la progresul personal, redirectionarea profesionala, calatorii, studii, perfectionare, strainatate, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe necesitatile intime si sufletesti, nevoia de protectie, camin, locuinta, familie si activitati casnice. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre viata personala si cariera, intimitate si viata publica, familie si statut social. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la obiectivele pe care vrei sa le atingi, statutul social, faima, recunoastere publica, cariera si succesul profesional. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de organizatii, asociatii, multime, popularitate, aprecierea si iubirea primita, colectivitate, relatii sociale, afaceri si proiecte de viitor, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.