Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 11-17 martie 2019

Vărsător 11-17 martie 2019

HOROSCOP VARSATOR 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de viata intima, camin, familia proprie, parinti, locul de origine, proprietati imobiliare, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor. Poti lua initiative eficiente pe plan imobiliar, iar actiunile tale iti pot aduce implinirea sufleteasca. Este un moment bun sa abandonezi obiceiurile costisitoare, dar si sa cauti noi metode prin care sa iti satisfaci necesitatile. Deciziile luate acum, de renuntare la sacrificii si tendinte nocive, sunt durabile in timp. Poti consolida relatiile de familie, poti investi in camin pentru a-ti satisface nevoia de intimitate, si te poti echilibra psihic si afectiv prin eliminarea obiceiurilor sau persoanelor ce iti fac rau. Totusi, sunt posibile dificultati datorita comportamentului si tendintelor agresive.

Desi poti fi temperamental si impulsiv, si ca urmare pot avea loc tensiuni si conflicte, ai insa sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Poti descoperi cum sa te faci indragit, cum sa iti imbunatatesti imaginea personala si cum sa obtii beneficii din farmec si infatisare.

Concentreaza-te si fii atent la: finante, venituri proprii, acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort personal si nivelul de trai. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, schimbari de conceptie si descoperiri de noi perspective. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la colectivitate, cercul de cunostinte, asociatii, organizatii, proiecte si afaceri la scara larga.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.