Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 11-17 februarie 2019

Vărsător 11-17 februarie 2019

HOROSCOP VARSATOR 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre familie, camin, imobiliare, viata intima si casnica, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza.

Pana atunci iti consumi energia pe drumuri, alergaturi, relatia cu cei apropiati, aflarea informatiilor, demersuri, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Poti fi agresiv si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi agitatia, nerabdarea, spiritul conflictual si nevoia de a fi diferit. Ai puterea sa schimbi mentalitatea si peisajul, si sa gasesti noi moduri de socializare si comunicare, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri si activitati educative, oratorice si de comunicare, discutii, demersuri, inscrisuri, negocieri, schimburi sau tranzactii. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa faci o schimbare de mentalitate si de imagine personala, sau sa gasesti noi moduri de a te comporta, socializa si interactiona cu cei din jur.

Veniturile, investitiile, economia, confortul si nivelul de trai pot cunoaste o imbunatatire si poti obtine avantaje si beneficii materiale. Intuitia te poate ajuta in aceste lucruri, poti intelege care iti sunt obiceiurile costisitoare si poti capata noi viziuni asupra calitatilor pe care le poti folosi productiv, ce pot fi identificate si clarificate in luna ce vine.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, actiuni si legaturi ascunse, introspectie, meditatie, subiecte secrete si eliminarea obiceiurilor sau persoanelor nocive. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca descoperiri, constientizari si nevoia unor renuntari. Saptamana aceasta poti avea intalniri secrete placute si folositoare, poti primi un ajutor moral sau financiar si te poti lansa in proiecte si investitii rentabile pe termen lung.

Atentie la: accidente, dificultati de comunicare, agresivitate, impulsivitate. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute datorita neatentiei si agitatiei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.