Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 10-16 decembrie 2018

Vărsător 10-16 decembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli sau investitii impulsive

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe obtinerea popularitatii, cercul de cunostinte, organizatii, actiuni sociale sau umanitare, colectivitate si afaceri ample, la scara larga.

In ceea ce priveste confortul tau psihic, actiunile de intrajutorare, activitatile ascunse, legaturile si persoanele secrete, confidentiale, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati relatiile, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la imaginea ta publica si profesionala, legatura cu superiorii si autoritatile, urcarea in ierarhie, beneficii si favoruri provenite din statutul social.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la cresterea veniturilor tale, investitii, posesiuni, economie, folosirea eficienta a resurselor tale, imbunatatirea confortului si nivelului de trai.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.