Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 1 – 7 octombrie 2018

Vărsător 1 – 7 octombrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 1 – 7 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, calatorii, tensiuni cu autoritatile sau strainatatea

 

Incepand de luni, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor transformari si schimbari profunde ce tin de psihic, spiritualitate, subiecte oculte, credinta, sacrificiile pe care le faci, eliminarea persoanelor, tendintelor sau obiceiurilor nocive.

In primele zile, mai ales miercuri, ai grija la blocaje in examene sau calatorii, relatia cu strainatatea, procese, actiuni confidentiale sau ascunse, si dezvaluiri de secrete.

Relational si financiar, de vineri pana la sfarsitul lunii ai ocazia sa iti reevaluezi relatiile profesionale si cu autoritatile, dar si beneficiile obtinute din cariera, statutul social sau imaginea publica. Tot de vineri, macar o saptamana incearca sa te concentrezi in aceste directii, ca sa eviti anumite scene in public, iesiri temperamentale, dificultati cu sefii sau autoritatile. Fii constructiv, reexamineaza situatia in care esti si profita ca sa afli exact ce iti place si te pasioneaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.