Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 1-7 iulie 2019

Vărsător 1-7 iulie 2019

HOROSCOP VARSATOR 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre munca si sanatate, cat si spre relatiile personale si contactul direct cu ceilalti.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de locul de munca, legaturile profesionale si serviciile prestate. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste cuplul, casnicia, contractele, aplanarea conflictelor, procesele, parteneriatele, colaborarile, lucrul cu publicul, incepand de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de partener, asocieri, uniuni si colaborari, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.