Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 1-7 ianuarie 2018

Vărsător 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP VARSATOR 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la epuizare psihica si fizica

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in cariera si sa urci in ierarhia profesionala. De marti incolo poti gasi noi moduri de a gandi si noi mentalitati ce pot naste inventii, iar de joi pana duminica chiar poti avea idei geniale si poti initia proiecte de anvergura.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre psihanaliza, introspectie si eliminarea tendintelor negative. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ceea ce iti doresti referitor la eliminarea dependentelor, cumpatare, chibzuinta si economie, si poti avea succes in renuntarea la lucrurile ce te trag inapoi. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de constientizare, putere psihica, sacrificii si gandire pozitiva. Totusi, incearca sa nu te izolezi si sa nu rabufnesti in societate.

Luna Plina de marti te poate face sa izbucnesti datorita epuizarii fizice. Incearca sa ai grija atat de tine, cat si de ceilalti. Nu te surmena cautand sa ii ajuti pe ceilalti, in detrimentul tau. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.