Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 1-7 aprilie 2019

Vărsător 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP VARSATOR 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, rude, vecini si prieteni, comunicare, socializare, tranzactii, acte de semnat, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de persoane ascunse, aflarea unor secrete, activitati si legaturi confidentiale, credinta, subiecte oculte, renuntarea la sacrificii, dependente si relatii nocive.

Concentreaza-te pe: finante, venituri proprii, acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort si nivelul de trai.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea obtinerii unor castiguri, avantaje si beneficii materiale. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, oportunitati de achizitii, persoane care sa iti prezinte oferte fascinante, proiecte de investitii extraordinare, promisiuni de imbunatatire a situatiei financiare, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.