Home / home / Uranus in Berbec si Taur 2018-2019

Uranus in Berbec si Taur 2018-2019

URANUS IN 2018 – 2019

 

Uranus parcurge un semn in aproximativ 7 ani, dar avand in vedere perioadele de retrogradare precum si mersul lent prin zodiac, putem simti influenta lui mai mult timp decat strict acesti 7 ani.

El a inceput sa tranziteze semnul Berbecului in 2010 – 2011, de unde va iesi definitiv in martie 2019. In 2018, pentru prima oara dupa 1942, Uranus va intra temporar in Taur, intre mai si noiembrie, urmand ca din 2019 sa ramana acolo pana in 2026.

 

In Berbec, Uranus ne aduce o atmosfera marcata de punerea accentului pe propria persoana, independenta, spirit rebel, trezirea capacitatii de a initia actiuni, de a lupta si de a conduce, constientizarea rolului individual in societate, eliberarea constrangerilor de manifestare, revolutii si razboaie, conflicte armate, riscuri si neglijenta datorita ardorii si instinctului, spirit de aventura, inventii si deschideri a noi directii pentru umanitate, prin initiative proprii.

In Taur, Uranus ne face mai putin agitati si iresponsabili, ne indeamna sa implinim scopuri tangibile si planuri concrete prin actiuni mai putin obisnuite, sa revolutionam sistemele financiar bancare, sa implementam noi reforme in afaceri si in economie, sa provocam stabilitatea materiala prin solutii originale, de viitor, sa reconsideram atitudinea si sa indraznim o schimbare in sistemul de valori si posesiuni, gasind noi cai de a folosi resursele proprii pentru o lume mai buna, eficienta.

 

Avand in vedere dispunerea semnelor pe cercul zodiacal, Uranus in Berbec si-a putut face simtita prezenta mai puternic de catre semnele Cardinale: Berbec, Rac, Balanta si Capricorn. In Taur, Uranus poate fi simtit mai mult de cei nascuti in semnele Fixe: Taur, Leu, Scorpion si Varsator.

Mai multe detalii aici despre Uranus in Berbec, locul in care inca ne mai putem manifesta independenta si spiritul rebel, si in care putem avea parte de oscilatii, surprize si actiuni fulgeratoare: Uranus in Berbec

Pentru Uranus in Taur si domeniul in care vom avea parte de fluctuatii, schimbari bruste si atitudine nonconformista in privinta valorilor, resurselor, atasamentelor, posesivitatii si productivitatii, cititi pentru zodia anterioara, nu cea urmatoare, in functie de Soare sau Ascendent (vor urma la momentul potrivit si detalii despre acest lucru, pentru fiecare zodie in parte).

 

Teoretic, lista evenimentelor importante este urmatoarea:

15 mai 2018 – Uranus in mers direct intra in Taur

7 august 2018 – Uranus retrogradeaza in Taur

6 noiembrie 2018 – Uranus in miscare retrograda intra in Berbec

6 ianuarie 2019 – Uranus isi reia mersul direct in Berbec

6 martie 2019 – Uranus intra definitiv in Taur, in mers direct, unde ramane pana pe 7 iulie 2025

8 noiembrie 2025 – Uranus reintra (din Gemeni) inapoi in Taur in miscare retrograda, urmata de mers direct pana pe 26 aprilie 2026, cand va iesi definitiv din Taur

 

Deocamdata, practic, in perioada martie 2018 – aprilie 2019 putem simti ambele influente, deoarece orice trecere a unei planete dintr-un semn intr-altul se face lin, treptat. Asa ca in aceasta perioada ar trebui sa fim atenti si constienti atat de o posibila instabilitate, situatii iesite din comun si evenimente neobisnuite, cat si de propriile noastre perceptii si initiative originale, surprinzatoare si neconventionale, in privinta a doua domenii de viata diferite.

 

Va urez o tranzitie a lui Uranus cat mai usoara! 🙂

 

URANUS IN 2018 – 2019 Uranus parcurge un semn in aproximativ 7 ani, dar avand in vedere perioadele de retrogradare…

Posted by Chironna on 8 Februarie 2018