Home / Luna / LUNA IN TRANZIT PRIN SEMNE

LUNA IN TRANZIT PRIN SEMNE

ACTIVITATILE ZILNICE, OBISNUITE

Luna intr-un anumit semn zodiacal ne deschide emotional, ne incurajeaza pornirile si ne indeamna spre activitati specifice acelui semn. Ne este mai usor sa exprimam trairile si sa primim raspunsuri care sunt sustinute de Luna in acel moment.

Exemple: Luna parcurgand semnul Fecioarei ofera o dispozitie inclinata spre ordine, disciplina, realism, actiuni calculate si eficiente. Asa ca este mare probabilitatea ca la o simpla imbratisare sau declaratie de dragoste, sa ni se raspunda cu raceala sau indiferenta. Pe de alta parte, Luna in tranzit printr-un semn de Apa (Rac, Scorpion sau Pesti) ne poate face emotivi si sensibili, si ne poate indemna sa facem alegeri cu sufletul. Ca urmare ne poate impiedica sa luam decizii practice, rationale si logice in cazul unor chestiuni ce tin de afaceri, finante sau castiguri materiale.

Nevoile pe care le simtim si activitatile potrivite in functie de zodia in care se afla Luna:

Luna in Berbec: “Am o urgenta. De fapt, mai multe. N-am rabdare. Eu conduc.”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de noi insine, personalitate si independenta. Avem curaj, energie fizica, putere de decizie, spirit de competitie, dorinta de lupta, entuziasm si spontaneitate. Sunt incurajate initiativele, actiunile rapide, cu efect imediat, proiectele personale si activitatile de scurta durata. Atentie la impulsivitate, agresivitate, graba, nerabdare, lipsa de tact si riscuri asumate inutil.

Favorabila mai mult pentru: Berbec, Leu, Sagetator

Poate fi de ajutor pentru: Gemeni, Varsator

Poate fi dificila pentru: Taur, Rac, Fecioara, Balanta, Scorpion, Capricorn, Pesti

Luna in Taur: “Tanjesc dupa ceva bun. Sa ma odihnesc putin. Daca ma misc, eu ce castig?”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de infrumusetarea imaginii, senzualitate, iesiri in natura, confort personal si acumulare. Avem pofte, urmarim reduceri, vrem sa ne simtim bine, sa ne rasfatam si relaxam. Sunt incurajate organizarea finantelor, achizitiile ce ne cresc nivelul de trai, proiectele prin care economisim bani sau ii cheltuim cu folos. Atentie la posesivitate, incapatanare si comoditate.

Favorabila mai mult pentru: Taur, Fecioara, Capricorn

Poate fi de ajutor pentru: Rac, Pesti

Poate fi dificila pentru: Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Scorpion, Sagetator, Varsator

Luna in Gemeni: “N-am stare. Nu pot sa tac. Tu ce mai faci? Am liste cu ce am de facut.”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de comunicatii, alergaturi, miscari si schimb de informatii. Avem o inclinatie catre curiozitate, sociabilitate, drumuri, telefoane, mesaje si interactiunea cu ceea ce ne inconjoara. Sunt incurajate comertul, discutiile, tranzactiile, publicitatea, tot ceea ce tine de scris, vorbit, comunicare, editare sau publicare. Atentie la superficialitate, inconstanta si neseriozitate.

Favorabila mai mult pentru: Gemeni, Balanta, Varsator

Poate fi de ajutor pentru: Berbec, Leu

Poate fi dificila pentru: Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti

Luna in Rac: “Vreau acasa. Cine are grija de mine? N-am chef de nimic. Imi vine sa plang.”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de suflet, nevoile noastre intime, activitati casnice, amintiri, trecut si origine. Avem tendinta de a fi protectori, de a cauta o anumita siguranta, de a ne intoarce la baza si la radacini. Sunt incurajate activitatile domestice, reuniunile familiale, infrumusetarea sau decorarea locuintei. Atentie la pasivitate, apatie, dispozitie schimbatoare si instabilitate emotionala.

Favorabila mai mult pentru: Rac, Scorpion, Pesti

Poate fi de ajutor pentru: Taur, Fecioara

Poate fi dificila pentru: Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Capricorn, Varsator

Luna in Leu: “Sunt unic si merit lucruri bune. Admira-ma, iubeste-ma si fa ce-ti spun!”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de individualitatea noastra, iubire, copii, joaca si timp liber. Avem tendinta sa ne simtim puternici, ne bucuram de viata, cautam atentie, vanam complimente, vrem sa stralucim, suntem teatrali, inflacarati, calzi si afectuosi. Sunt incurajate relatiile romantice, activitatile artistice, creative si distractive. Atentie la prea multa drama, grandomanie si egoism.

Favorabila mai mult pentru: Berbec, Leu, Sagetator

Poate fi de ajutor pentru: Gemeni, Balanta

Poate fi dificila pentru: Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Varsator, Pesti

Luna in Fecioara: “E natural? E bio? Cu ce sa te ajut? Nimic nu e bine si suficient de curat!”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de conditiile de mediu, organizare, detalii, perfectiune, eficienta si disciplina. Avem tendinta sa muncim excesiv, sa respectam reguli, sa facem lucruri de rutina, ordine, curatenie, calcule si socoteli. Sunt incurajate sarcinile zilnice, activitati metodice si practice, lucrul manual si ingrijirea sanatatii. Atentie la atitudine retinuta, rigiditate, critica si ipohondrie.

Favorabila mai mult pentru: Taur, Fecioara, Capricorn

Poate fi de ajutor pentru: Rac, Scorpion

Poate fi dificila pentru: Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator, Pesti

Luna in Balanta: “Vrei sa fim impreuna? Tu ce iti doresti? Oare cum e mai bine?”

Activitati stimulate: tot ce tine de socializare, cooperare, diplomatie, estetica si gasirea unei armonii. Avem tendinta sa evitam singuratatea, suntem amabili si politicosi, vrem sa conversam, ne preocupa arta, frumusetea, eleganta, compromisul si pacea pe pamant. Sunt incurajate orice tip de relatii, reuniuni, parteneriate si negocieri. Atentie la indecizie, lipsa de energie si dependenta de ceilalti.

Favorabila mai mult pentru: Gemeni, Balanta, Varsator

Poate fi de ajutor pentru: Leu, Sagetator

Poate fi dificila pentru: Berbec, Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti

Luna in Scorpion: “Emotiile ma rascolesc. Vreau risc si complicatii. Am nevoie de control.”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de regasirea si eliberarea puterii personale, si ceea ce ne leaga profund de altcineva. Avem atractie pentru ascunzisuri si intimitate, ne ard dorinte pasionale, intense si extreme. Sunt incurajate curele de dezintoxicare, consilierea psihologica, investigatiile si obtinerea unui ajutor dinspre altii. Atentie la secrete, fixatii, manipulare, santaj, gelozie si crize emotionale.

Favorabila mai mult pentru: Rac, Scorpion, Pesti

Poate fi de ajutor pentru: Fecioara, Capricorn

Poate fi dificila pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator

Luna in Sagetator: “As face orice ca sa nu ma plictisesc. Totul e permis. Da’ acolo ce e?”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de aventura, explorare, crestere si perfectionare. Avem viziuni globale, suntem optimisti, cuceritori, vrem sa zburdam, sa doboram bariere, sa iesim in lume, sa mai vedem si altceva. Sunt incurajate orice experiente noi, activitatile in aer liber, calatoriile, cercetarile, studiul si examenele. Atentie la nestatornicie, exagerari, evitarea obligatiilor si omiterea detaliilor.

Favorabila mai mult pentru: Berbec, Leu, Sagetator

Poate fi de ajutor pentru: Balanta, Varsator

Poate fi dificila pentru: Taur, Gemeni, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti

Luna in Capricorn: “Vreau sa fiu singur. Trebuie sa reusesc. N-am timp de pierdut.”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de structura, planificare, administrare si control. Avem tendinta sa ne stapanim reactiile si sa ignoram ce simtim, suntem practici, pragmatici, perseverenti si calculati, ne concentram pe munca si scopuri proprii de atins. Sunt incurajate eforturile sustinute si actiunile ce pot aduce beneficii reale si succes in timp. Atentie la deprimare, pesimism, raceala si severitate.

Favorabila mai mult pentru: Taur, Fecioara, Capricorn

Poate fi de ajutor pentru: Scorpion, Pesti

Poate fi dificila pentru: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator

Luna in Varsator: “Vreau sa fac modificari. Am nevoie de libertate. Lupt pentru noi toti.”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de inovatie, cunoastere, iesire din tipare, egalitate si un bine general. Avem tendinta sa fim rebeli, neconventionali, deschisi schimbarii si eliberarii de vechi constrangeri si idei. Sunt incurajate experimentele, activitatile intelectuale, de larg interes, colective, umanitare si de viitor. Atentie la excentricitate, agitatie, detasare emotionala si lipsa de simt practic.

Favorabila mai mult pentru: Gemeni, Balanta, Varsator

Poate fi de ajutor pentru: Berbec, Sagetator

Poate fi dificila pentru: Taur, Rac, Leu, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti

Luna in Pesti: “Imi vin atatea senzatii. Cred in visele mele. Ma sacrific eu. Doamne, ajuta!”

Activitati stimulate: tot ceea ce tine de reflectie, retragere, idealism si compasiune. Avem o inclinatie nostalgica, intuitiva si senzitiva, suntem visatori si ne lasam dusi de imaginatie, fantezie, magie si mister. Sunt incurajate introspectia, meditatia, actiunile artistice, creative, spirituale, religioase si de intrajutorare. Atentie la fuga de realitate, vulnerabilitate psihica, emotii si sentimente confuze.

Favorabila mai mult pentru: Rac, Scorpion, Pesti

Poate fi de ajutor pentru: Taur, Capricorn

Poate fi dificila pentru: Berbec, Gemeni, Leu, Fecioara, Balanta, Sagetator, Varsator

Generalitati despre miscarea Lunii: https://www.chironna.ro/generalitati-despre-luna/