Home / Termeni si conditii / Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții de acces al siteului Chironna.ro

 

Vă rugăm să parcurgeți acest document cu atenție.

Prin accesarea siteului Chironna.ro aflat la adresa www.chironna.ro, denumit în continuare “Chironna.ro”, sau prin orice alt fel de accesare a conținutului acestui website, vă obligați să respectați termenii documentului de mai jos asupra căruia ați fost de acord.

În situația în care nu sunteți de acord cu termenii prezentului document, vă rugăm să părăsiți Chironna.ro si sa nu mai accesați acest site. Orice acces al Chironna.ro va fi considerat, de acum încolo, un accept al termenilor și condițiilor conținute în documentul de mai jos.

 

Termenii prezentului document datează de la 04 februarie 2017.

 

 1. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul Chironna.ro, precum și orice alt material având legătură cu Chironna.ro trimis Dvs. prin email sau furnizat Dvs. prin orice altă modalitate (ca spre exemplu: articole și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la “Conținut Chironna.ro”), aparțin Chironna.ro și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele Chironna.ro fără a deține o permisiune scrisă din partea Chironna.ro.

 

 1. Utilizarea conținutului Chironna.ro

Puteți copia și tipari Conținutul Chironna.ro doar pentru folosința Dvs. personală, lipsită de intenție comercială. Cu excepția celor spuse mai sus, Conținutul Chironna.ro nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Chironna.ro:

 1. a) reproducerea sau stocarea Conținutului Chironna.ro, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
 2. b) modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului Chironna.ro, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Chironna.ro.
 3. c) îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Chironna.ro asupra Conținutului Chironna.ro.

Orice utilizare a conținutului Chironna.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conținutului Chironna.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@chironna.ro.

 

 1. Schimbari ale siteului

Chironna.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale Conținutului său.

 

 1. Confidențialitate

Informația pe care Dvs. o furnizati despre Dvs. către Chironna.ro va fi folosită doar în scopul acordării serviciilor astologice personalizate. Datele personale solicitate prin intermediul e-mailului de către Chironna.ro cum ar fi de exemplu: data nașterii, ora nașterii, locul nașterii etc. sunt necesare calculelor astrologice, numerologice sau de altă natură și nu sunt văzute de către terțe persoane.

 

 1. Securitatea informațiilor

Chironna.ro nu își asumă responsabilitatea pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Chironna.ro nu colectează informații personale, iar paginile nu necesită autentificarea utilizatorilor.

 

 1. Limitare de responsabilitate

În site-ul Chironna.ro sunt prezentate informații și servicii astrologice. Toate informațiile puse la dispoziție, fie gratuit, fie contra-cost, sunt oferite cu bună credință.

Chironna.ro nu va fi răspunzător pentru prejudicii (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire corectă a informației oferite și pentru orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de neplăceri.

Chironna.ro nu va fi răspunzător de neîmplinirea vreunei previziuni astrologice, deoarece acestea reprezintă probabilități și posibilități.

Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și aplicarea informațiilor se face pe propria răspundere.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a Chironna.ro.

 

 1. Forța Majoră

Chironna.ro nu poate fi făcut responsabil pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Chironna.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la Chironna.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet sau telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Chironna.ro, erorile de operare, etc.

 

 1. Diverse

Chironna.ro este îndreptățit, fără notificare și fără îndeplinirea unor alte formalități, să schimbe termenii prezentului acord. Atunci când acești termeni se vor modifica însă, Chironna.ro va notifica prin publicarea în prima pagină a siteului, a comentariului schimbărilor intervenite. Accesul în site și folosirea serviciilor Chironna.ro după momentul notificării sau al afișării comentariilor privind schimbările pe prima pagină a siteului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Chironna.ro pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

Părți ale conținutului inclus în Chironna.ro pot să fie furnizate de terțe persoane cu care Chironna.ro are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului Chironna.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. Chironna.ro nu este responsabil în nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu.

Orice notificare către Chironna.ro trebuie trimisă în scris, prin intermediul poștei electronice, la adresa menționată în prezentul document.

 

 1. Legea care guvernează acordul

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are că obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

 

Cu mulțumiri,

Chironna.ro